..::PengumumaN::..

Okey tak dgn layout terbaru nie?ok bg kT la..tp still dlm proses mengedit ;)

Dec 30, 2009

..::Patutkah kT Delete je bLog ni Untuk Kbaikan mSe Depan?::..

Kt tensi hari ni..
tensi hingga menyebabkan kT nk delete je blog ni..


sb ape?
cuz kT ada bli sometiG dari org yg kt knal kat bLog..
then..
sama ada miss understanding atau tak..


rupeY baraG yg kT bli tu..bkn brg yg kT nk..
even mSe tu kt da confirmkan brg yg sbenrY kt nk bli..



then ble da bank in..
dan diberi tau akan dipostkan..
then dbritahu itemY..


rupa2Y...
bknLa brg yg kt nk bli tu..



jadi...
kerana blog..
kerana sume ni..



kT dpt hikmahY..
kT xpatut lg bli brg melalui internet..
better bli dpn mata..


yes my mistake cuz bli brg mlalui internet..
tp nk wat mcm mane..
da tkena btg iduG sndiri baru tersedar kn..



kt rse..kt perlu la undur diri kot..


meGhilangkan diri dari dunia bLogger nie..
untuk kbaikan jaGka mse panjaG..


i don't think that blogging is important for me now..



adakah kt akan truskan hasrat kT nk delete blog ni??
ntah..kt xtau..


MuGkin ye..dan muGkin tidak..


sama ada delete blog ni..
sempena akhir tahun 2009..
ataupun truskan?


i will thinkiG bout it..
sok tarikh akhir kT bfkir..



=(






9 comments:

sI tEDI said...

bgtaulah org tu.. ntah apa2 ntah. kita beli lain hantar lain lak

@rE-LonG said...

sI tEDI:

kT da bgtau dia..tp dia leh ckp..klo mcm tu..nnti blilah brg yg kt xda tu..suh bli lg ada la..adoyai..frust tol.. =(

itafukada said...

lorr..xkn sbb tu je arelong nak benti dr blog?? xmunasabah sbb tu. bukan slh blog. slh tuan punya blog yg jual brg tu. ptt block je blog gitu.huhu..anyway, think wisely. jgn krna nila setitik, abis susu sebelanga.huhu..

CINTAMANISZ Lite said...

eh..mahal ke barang tu??
Tu ler..akak pun kurang setuju kalo beli online. Baik beli kat kedai..mahal sket takpe asalkan kita leh check barang tu sebelum dibuat pembayaran.
Akak pun penah beli blouse dan tudung online tp tak pernah puashati. Beli kat kedai leh pilih2, leh cuba2 sesuai ke tak ngan kita..

Tp jgn ler disebabkan perkara ni nak menghilangkan diri terus dari blog...hmm

@rE-LonG said...

Ita:


Tula..stress ble pk2 kn blik..huhu..
ble tgok blog..trigat org tu..aduhai..



kak Cinta:

betul2..pandaGan akak mcm pndaGan tunaG kt..sama je dia ckp..dia da xbg bli online lg..huhu

Owh...bagi insan yg misekin mCm kt..mahal gak la brg tu..RM170..mahal la tu..

xdpt bnda yg kt nk..dpt bnda lain..lg ralat =(

sharamli said...

nape leh jadik cmtu...


xyah la st0p bl0gging...

@rE-LonG said...

Sharamli:

entah la dear..my mistake tlalu terburu2..wawawa..sodih jer..

anyway..buang yg keruh..amek yg jernih..hihi =)

PinQib said...

apa la @rE-LonG ni.,
len kali.,
dikir dulu.,
qib memang takut gila nak beli brang2 dari tenet ni.,
fobia.,


jgn tutup blog tau.,
wat biasa.,
amek pengajaran jee

@rE-LonG said...

PinQib:

baikla cayang..
Insyaallah kT xdelete blog nie ye..

yup..blajar dari ksilapan..thanks ^_^