..::PengumumaN::..

Okey tak dgn layout terbaru nie?ok bg kT la..tp still dlm proses mengedit ;)

Nov 15, 2009

..::PenjuaL TikeT yG mGuji TahaP KeSabaran kT!!::..


Salam..
morniG koraG..


Hope koraG suMe chat walafiat..


hmm..mUla2 kT nk citer ke HOT an kT mSe ptg Sbtu aritu..
Ari sBtu aritu kT ajak adik bOgsu kT teman kT
gi cari kedai andam..


then pd mSe sama kT nk pi tempah tiket untk kuar dgn tunaG esokY..
muLa2 kT pi Jusco sb nk pi bli hadiah kwin untk kwn baik kT
mSe sek rendah dlu..


pastu kT call kdai andaman kak Wiwin..
untk ke kdai beliaU..


koraG tau la kn..skrg musim hujan..
smpai tengah jln nk ke butik kak Wiwin..
hujan trun..seb baik xlebat..
renyai2..


jadi kebasahan la kt n adik boGsu kT..
kT naik mOtor sahaja..
sb kereta xda..
xberkemampuan lg..


lpas kT gi butik kak Wiwin..
kT pn siGgah MegamaLL untk tempah tiket..
sb tkut xsmpat sok..


maSe tu kT suh adik tuGgu kat bwh je..
adik stuju cuz kT pn nk tmpah je..



mSe kT smpai kat tmpat kaunter tiket
kat Online n Reservation..



kT : Saya nk tempah tiket untuk Esok citer PisaU cUkur..


Mazlin Traine : (kLo xsilap tu la nama bdk tu)
Kak, siLa Beratur...



kT : Eh..tp Saya nk bli tiket untuk Esok



Mazlin Traine : Kene Beratur gak..


kT : Hmm..Ok..



kT pn beratur la..ikut peraturan kan..


tapi koraG tau tak..
beratur memG pnjaG..hati da risau kat adik kat bwh..
cian dia tuGgu lama..


tdetik dlm hati..confirm jmpe minah tu gak!!


last2..time turn kT..
memG kt tetap ke kaunter Online & Reservation tu..


pastu kT pn okla..gi je la kn..


mSe kT smpai kaunter tu..
ada satu mamat ptoG Q kT..
dia ckp kat girl tu yg dia nk tgok wyg..
wyg tu da nk start time tu gak..


pastu minah Mazlin Trainee tu pndaG kt n ckp..
leh tak kak??


Time tu la kT da myirap!!
tadi kO suka2!! suh kT bratur!!bila time lain ko nk bg org lain lak??
PEHAL!!!


kT xjawab pn..kT diam je..


tp Pompuan tu still amek byrn laki tu
dan laki tu ucap terima kasih kat kT..
sb bg dia bli dlu..


tp kT tahan marah sbenarY..
kT marah kat girl tu sb wat kT mcm tu..


kT xpndaG pn mUka prempuan tu..
sb da myirap sgt2..


Mula2 kO suh bratur..
last2 da la jmpe mUka ko gak..
pastu kO bg org lain beli!!
tadi bkn main kO ckp suh bratur!!:cinonet_07:


isk..isk..kLo ikut ati memG la nk maki..marah..
tapi..mcm biase..tahan dalam hati..


lpas bli tiket, kT trus blah..
n citer kat adik boGsu kT..


adik kT kata..
Along..Klo kT ada td, kT tlg marahkan tau!!



ntahla..
kT maybe akan jadi pEmarah pasni..
mEans..insyaallah pasni kT xmO bdiam diri..



jadi the next persOn yg akan wat kT mcm tu..
SiapLa kO..!!kO la insan bnasib mLaG..



uhuk..saGgup kT kT wat mCm tu?:cinonet_37:
xsure..tp kLo da mlebihi thap ksbaran..


mungkin juga..:cinonet_27:






koraG..
Komen ckit..
tempat Online n Reservation tu memG tmpat
khas untk buat tmpahan n yg tempah online kan?


lagipn memG tmpat tu da disediakan 1 line xtermasuk
dgn line org yg nk tgok wyg wktu tu gak..


tp ape ke sengal Pompuan tu!!
ehh..nk bli tiket tempah mcm aritu la..
harap2 dpt jmpe pompuan tu..


pastu kLo dia suh bratur..
nk sOund lak..bOleh??hahah!!


sila kOmen situasi kT nie..
adakah kT memG salah?
or Pompuan tu yg salah??







4 comments:

sI tEDI said...

kalau akulah.. kem salan ke lah aku nak bg mamat tu beli cecepat..

kalau bab beratur tu.. mungkin kita perlu beratur..

@rE-LonG said...

sI tEDI:

tula..hmm..xtau la tEDI..yg pntiG kT hangin kat prempuan tu gak..

asal kT dia suh bratur..asal mamat tu..dia suh bg lak..taik tol..huhu

NahDaTuLIzaH said...

kalau akak da lame akak jeritkan pmpua kat counter tu..bia muke die malu...mamat tu pon same gak..mmg akak sound abes...

pnh terjadik situasi camni mase akak tgh q utk byr brg kat mydin. Pttnye counter express untuk less than 10 items kan? Mamat depan akak lak barang penuh 1 trolly. Budak cashier tu lak leh je scan brg2 mamat tu.. Akak pon ape lagi, kat situ gak 2 eko tu kene sound. akak ckp senang je, "xkan x paham bahasa melayu kot??"

Susah nk phm org yg tak paham bahase ni...

@rE-LonG said...

Kak iZah..
bestLa..nnti nk pi shopping or mane2 kT nk ajak akak la..sOund org2 yg mcm tu..huhu

memG gram tol kat org yg xphm bhse nie..isk..isk..