..::PengumumaN::..

Okey tak dgn layout terbaru nie?ok bg kT la..tp still dlm proses mengedit ;)

Nov 2, 2009

..::DirikU dan HatikU DiPerkotak-Katikkan =( ::..

:puteh_25:

Hemm..
nape kOraG suke mmpermainkan ati kT?
nape koraG suKe mempersendakan kT?



kErana Tahap Ke B.L.U.R an kT..
koraG sUke2 je mempermainkan ati kT..


K.E.N.A.P.E


Sometimes..
yup..its ok kLo nk bGurau..
tp xElok if koraG wat kT mcm bhan lawak..
or bahan untuk W.A.K.E.N.A.B.E.B!!..


mLm td..ada satu pkra blaku kat kT..
my Bestfriend..I.Q.B.A.L..
Dia call kT..
dia ckp..


Jangan marah dia..
dia nk mntak maaf bnyk2 kat kT..


kT kata..nape nk mntak maaf..


Dia ckp..
Dia ada soraG awek..
Awek dia kRistian..
msUk Islam semalam..
Dia nk tunaG hujuG disember ni..
then nk kawin dlm Raya Cina nnti..


kT ckp..
Alhamdulillah.., Bimbingla dia elok2..



dia ckp nama awEk dia Slyvanas..
lbih kuraG cmtu ejaan dia..



Actually mUla2 kT xpaSan sgt2..
kT kata Slyvanas tu India ke?
dia kata Keturunan Serani..


kT ckp okla..
then dia kata nnti nk ajak jmpe mak dia..


Pastu dia gelakkan kT..
Sengal pnye Mamat!!


RupeY Slyvanas tu Kawan kT gak!!
dia Reka2 citer psl yg kristian tu.
Slyvanas tu Ialah AnOr..



Membe kT gak..cUme kenal pn seBab dlu..
Anor ni satu perumahan dgn kebal..



Aritu dLm awal bln 9..
Si kebaL ni nk Usha..or tackle si Anor nie..
Then..dia suh kT jadi orG tengah kim salam..
ari2 sUh kim slam kt FS..



kT pn layankan aje la..
Then..tiba2 mGamuk..Frust..
Frust mamat ni..
dia kata..si Anor ni reject dia..
permainkan ati dia..



Anor da ada bf rupeY..
si kebal ni suh kT pjuk anOr ptuskan bf dia..



kT ckp la..
mane leh wat mCm tu..
kLo ko dpt cinta mCm tu..
then cinta ko akan pergi mCm tu gak..



Kt sampai leh Pk..
Si aNor ni mCm permainkan ati Kebal gak..
sb ble kT ckp si kebal ni minat dia..
n smpaikan salam..
xda lak minah ni ckp dia ada bf..



Kt ckp kat kebal..
Rileksla bEb..
bnyk mSe lg..
nnti jmpe la ko pnye jdoh..cepat n lambat je..


pastu Perkara tu pn da blalu sePi..


Then..
Malam tadi la Baru tau kT kene tiPu..
rupeY..doraG memG da couple.
pada 09.09.2009 aritu..



sengal bdk2 nie tau!!
smpai ati kenekan kT..!!



eh..rSe mCm nk letak mUka koraG kat cni je..
tp seb baik kmalasan kT thap makximuM..
jadi lain kli je la kt cari gmbr2 koraG tu k..haha!!



Tapi..
seriUs la korag..
my membE2 ni..
sUme suke kenekan kT..



tahap kebluran yg meLampaU...


Eh..seb baik kT bLur tau..
kLo tak..
maU kene maki2 n xmO kawan dgn koraG lagi tau..



even koraG wat kT marah..
kt tetap akan maafkan koraG..
tmasUk la kes maniCure tu..



k cHow..



penat baCe??hihi

Layankan ajer..huhu



:cinonet_04:

6 comments:

NahDaTuLIzaH said...

ui..suspen je...

ni bukan diperkotak-katikkan..

ni jadik cam kotak kasut...huhuhu

@rE-LonG said...

Kak Izah:

Uii..awat yg sUspen tu??
bkn kT n tunaG kt yer..jgn sLah paham..hihih

Erk??kotak kSut??huhu

s.y.a.r.q said...

takpe lah @rE-Long bgus juge org yg susah nak mrh nie..buat org yg bersame ngn dye cool jekkk.. :D

mesti awak nie caring kan??untung tunang awk.. :D

oops!! terpuji lebey..jgn kembang.. lalala

sI tEDI said...

si kebal tu bergurau jek..
dia nak bg tau sebenarnya mereka dah kapel. he he he

aleena said...

huhu title macam marah betol je..huu

@rE-LonG said...

syarq:

Thanks atas pujian tu..hihihi..
carinG??emm..antara kT n tunaG kT..kT rase tunaG kt lg cariG dari kT..



sI tEDI:

Yup memG doraG tu bgUrau..tp hampeh gUrau camtu ye..
sEb baik mSe doraG bLakon gaduh2 aritu kT xsOUnd awekY..kLo tak..wat malu kT jer..huhu..

maLu dgn kT doraG tu??hahah!!geLak guLinG2 jap..hihi



aleena:

Hahah..geram je aleena..tp da ok da..hihi..