..::PengumumaN::..

Okey tak dgn layout terbaru nie?ok bg kT la..tp still dlm proses mengedit ;)

Oct 29, 2009

..::Ape yg kOraG akan Wat eK::..

kOraG..
Actually ada sOmetiG yg kT xciter..
tp sbenarY sgt membara2..
HOT STORY!!


ciTerY bGini..
Dua miGgu lepas..
Ari Sabtu..
kT ada kUar dgn tunaG kt nk tgOk wyg..
ciTer PaPaDom..kat MegamaL, PdaG PahLawan..


tp b4 tu..
ada ckp kat tunaG kt nk wat Manicure (btul ke ejaankU)??..
jadi..kTorg pi la bLi tiket dLu..
then baru pi wat Rawatan kUku..


kaT ciTu..
ada satu kDai mCm spa..
bdekatan dgn Big AppLe pnye kdai..
saPe slalu gi situ tau ape kdai yg kT msUk..
wat rawatan kUku tu..


ni first time kT wat rawatan kUku..



actually..
tmpat spa tu lawa je..
jd kt pk..mSti Service dia pn ok..


kt tnye org yg nk watkan rawatan tu..
kT kata..kUku kT da ckup pnjaG ke nk wat rawatan tu?
dia ckp xckup pnjaG..
tp dia kata boleh..


ntah mCm mane..
ble msUk..
tibe2 kT rSe mCm xsedap ati je..


SEBAB!!


kT perati org yg nk watkn rawatan tu..
kUku dia pn xcantik!!
nk wat kat kukU kT lak??


mEmG mse tu da berbeLah bhagi da..
then..bLe msUk blik..
smbil dia amEk pkakas dia..



dLm ati kT tpkir..nk bLah je dari tmpat tu..
smpai pk nk bg alasan..mak call..



tp kT xsmpai ati lak..
mCm kuraG ajar lak wat mCm tu..


jadi..
scara xrelaY..
kUku kT pn dirawat..


koraG xtaU.... =(
sedih sgt nie..


tau tak org tu rawat kUku kT mcm mane??
dia gesek2 kUku kT..
mCm kO gEsek kaYu pkai kertas pasir..


Ya ALLAH ngiluY time tu..
dlm ati pk..tol ke mCm ni careY??


pastu dia gesek..
bkn kukU2 je..
dgn jari2 pn dia SENTAL kan sekali!!!


kT smpai tersentak2 jari kT..
pstu dia buaG klit mati/kering tepi kUku..


pergh..!!
mCm tkul nk cabut paku..
koraG leh byg mCm mane tak???
sbji mCm tu la dia wat kat jari kT..


memG tseksa la woi..
dlm ati..cpt siap n wat cincai2 pn xpela..
jgn la dEra kT mcm tu..


yg xleh belah nyer..!!
mSe dia knon2 nk licinkan kuku tu..
ada gune satu bnda mcm bntuk piramid tau..


gUna bnda tu pn terkial2..
sb tgOk bhgian2..
then dia gsOk2 kUku..


mCm kT kata..
gOsok umpama gOsok kayu gUna kertaS pasir..
SEKALI..........terumpiL jari telunjuk kT..


berDARAH tau!!
dia wat bdOh je..
pastu dia pasan bru ckp..bdarah ckit.


mintak maaf pn tak!!!
ape ke B**i la..


lg satu..
bdarah kat jari yg manis..
sb dia wat rawatan
yang umpama tukul cbut paku kat kayu..


ala..bnda tu rupeY mCm
ada satu tmpat untk ptuskan benaG..yg mCm garpu kaki dua tu..
haa..bnda tu la dia guna..


terseksa woi!!


lepas je wat rawatan tu..
ko tau ape kT wat??
kt juz byar n blah..


tp dlm ati mbara2..


citer kat mak, adik n membE opis..


doraG kata..
sape suh ko byr??awat ko xmarah??


kLo bleh kT nk wat gak mCm tu..
tp kT jnis slagi bleh sabar..
kT SABAR....


kt xmO tunjukkan mCm org xda manner..
mCm kuraG ajar..
nk marah2 org lbih tua..


owh..xleh kT..
rSe mCm da jd Hulk la kLo kt wat mCm tu..
maU kT pn da xknal diri kT klo kT maki org ..


Jadi..
kdaG2 kT rse mCm bOdoh sgt kT nie..
kdaG2 tahap keBLURan kT mLampau..


ke..
kt pn xtau nk namakan ape sifat kT nie?


SENGAL?
BLUR?
NGOK?


xtau la weh..


kT ckp kat tunaG time tu..
tunaG kata..nk try pi tmpat lain yg lagi ok tak?
kat org cina ke..


ada ke time da luka2 tgn kT mau ajak tmpat lain..
tp xpe..dia xbersalah..


seriUs beb..
pi mkan pkai jari pn..
pedihY..trase sgt2..



tp org ckp wat manicure tu xsakit pn..


OVER LA MAKCIK TU..!!
xreti wat jgn wat!!


aahhhh..
lepaskan geram kT sini je mampu..



kaLo koraG kat tmpat kT time tu..
ape koraG wat??









6 comments:

itafukada said...

lorr..sampai cedera pun leh sabo lagik??
pttnya amik detail psl kedai tu, pastu wat report.xptt btol.

@rE-LonG said...

Cik Ita:

Tu la psl..xtau la..
kLo mak kT la..maU org tu da kene maki n xbyr lgsung..

owh..mak n adik no.2 kT sama je..
sape cari psl..siapla..

tp nape kT xleh jd mCm doraG??

=(

sI tEDI said...

dekat tepi mesen ATM tu ke?

nape tak sound jek.

nak bersihkan ke nak membunuh..

kalau aku aku bg je sedebik dua..

kurang ajo..

x bertauliah kot..

s.y.a.r.q said...

kalau syak dah ckap, sakit lah makcik....hahahahhaa

ayanuts said...

hhuuiii...seram glerr..mcm nk memebunuh pn ado..smpai berdarah..lain kali jgn g tmpt tu lg..

@rE-LonG said...

sI tEDI:

emm..bkn yg kat ATM tu..tp dkat sebelah tandas..

kat dpn tu ada donat Big Apple tu..
bsebelahan ada kdai buku kristian n kdai kasut..
haa..carila..hahah!

nk debik?nk sOund pn xterkeluar2 sOre..tp da bg hint tersentak2 jari pn wat bOdow je..geram kT..



syarq:

Tu la..kLo leh lari..lama da larik..huhuhu =(



ayanuts:

Ehhh??of cos xmO gi lagi..
Tobat la..isk..isk.. =(
giLer la org tu..

jgnkan sEram..terbayanG2 lg smpai skrg..huhuhu.. =(