..::PengumumaN::..

Okey tak dgn layout terbaru nie?ok bg kT la..tp still dlm proses mengedit ;)

Jul 10, 2009

..::DetekTiF BoB::..

BKoraG peLik ke dGar DetektiF bOB?
sebaB seLama nie koraG penah deGar nama Detektif Conan jer kn..hihih:n3sl0_01:



kOraG jgn xtau..kT pn ada Detektif tau kat dLm FamiLy kT nie..
SangaT Obses k dLm jadi Detektif..
koraG nk taU sape peGganti Detektif Conan??



ha..intrO dia..
name peGganti Detektif Conan iaLah Detektif Bob a.k.a Afif
dia sgt giLer akn bnda2 yg brupa campiG, panciG n penyiasatan kot..
memG ada simpan tmpat brg2 dia tue..huhu..
xkire la pistoL mainan ker..pisaU RambO yg real pnye ker..aper ke..
dia ada bnda tu k..kompas pn dia ada...
kdaG2 dia suh saper dLm family kTorg nie blikan brg2 dia tu..
ktorg layankan jer la..hahah!



actuaLLy kT xtau dia namekan nama dia Detektif Bob..
ntah mCm mane..One day kT tnampak sUme braG2 dia, dia tndakn sebagai " D.B "
xtau nape..then tnye dia..dia xmO ckp..



Last2..abg dia ckp..

"D.B tu makneY Detektif Bob.."

Kah..kah..kah..:n3sl0_25:



saGat giLer la adik ku nie..
isk..isk..uMo da 13 thun..da form 1
tp mCm budak2 lg..
tp xper la..dari terpeGaruh bnda bukan2..




ape2 jerla afif Oii....
nie la Detektif Bob..a.k.a Afif

v
v
v
v
v
v
v
v




Ko tgk..siap peGaG pistOL mainan dia tue..hahah!
dia adik yg bOGsu..
sgat mLs nk naik taGga..penat la tue..
da mCm tu pnyer size..saGgup kO xtidO dLm biLik..huhuhu..



dat's aLL bebeLan ku petaG nie..Chaw chin chaU....






4 comments:

fazrin2211 said...

yg bongsu ni, haha, patut la manje.

eh klu dia tak larat naik tangga, dukung kan la,hahaha

@reLoG said...

Hye Fazrin2211 =)
aper??kakak dia dukuG naik taGga??
waaa..tergoLek la nnti..hokhokhok..
semput sudahh... =)

NahDaTuLIzaH said...

huh..caye la detektif bob...

doakan je, mane tau betul2 dpt jadik detektif best gak tu...

@reLoG said...

kak AtuL,
Yup..
maner r taU dia maU jadik pOlis..hihihi..
bnda yg eLok ok jer di doakan kn =)